Medarbetare

Våra medarbetare

Emelie Andersson leg. kiropraktor, VD. 


Emelie är legitimerad kiropraktor sedan 2015 och har studerat på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Stockholm, utbildningen är under 4 år. För att bli legitimerad kiropraktor krävs 3 månaders sjukhuspraktik samt 9 månaders arbete under handledning av redan leg. kiropraktor. Emelie har tidigare arbetat på 2 kliniker i Stockholm, hon arbetar även med olika företag bl a Karolinska Institutet i Huddinge. 

Ridsport har varit en central del i Emelies liv, hon började med fälttävlan och övergick sedan till hoppning och dressyr. Intresset för träning växte då ridkarriären lades på hyllan och idag ägnar hon mycket tid till styrketräning och löpning. 

Hanna Jansson leg. naprapat, vice VD, Ordförande.


Hanna har studerat på Naprapathögskolan i Stockholm, utbildningen är under 4 år. Hon tog examen 2014 och blev legitimerad naprapat 2015 efter 3 månaders sjukhuspraktik och 9 månaders arbete under legitimerad naprapat. Hanna har även dry needling steg 2 utbildning. Hon har tidigare arbetat på 2 olika kliniker i Stockholm och även arbetat på företag med friskvård, både under och efter utbildningen. 

Träning är en stor del av Hannas liv och en sport som ligger extra varmt om hjärtat är konståkning, vilket hon själv utövade i 13 år. Efter tiden som aktiv åkare arbetade hon som coach med steg 2B utbildning. 


Anders Roos certifierad friskvårdsmassör & behörig lärare. 


Med hans känsliga händer som redskap erbjuder Anders förstklassiga 

individuellt anpassade massagebehandlingar, där varje behandling anpassas efter dina behov och önskemål.

Massage hos Anders kan både vara skön och samtidigt göra lite ont - det sköna för avslappningen och det onda för att arbeta bort slaggprodukter i musklerna.

Anders är diplomerad, certifierad och kvalitetssäkrad 

friskvårdsmassör, godkänd av SFKM. 

Han är intresserad av allt som har med friskvård och kost att göra, samt att kunna 

hjälpa människor till ett bättre liv utan krämpor. Möjlighet till att boka rådgivning inom kost och hälsa erbjuds också.   


Utöver arbetet med Stockholm City Rehab driver Anders även sin egen klinik i Karlstad - Roosens massage & friskvård.


Anders är också behörig massagelärare.  

 
 
 
 

Har du någon fråga?

Kontakta oss gärna. 

Stockholm City Rehab


Kammakargatan 47 

111 24 Stockholm 


Nybrogatan 6

114 34 Stockholm 


info@stockholmcityrehab.se 

08-750 91 00 


org nr: 559204-3201