Om Stockholm City Rehab

Om Stockholm City Rehab 

Stockholm City Rehab är grundat och drivs av leg. kiropraktor Emelie Andersson och leg.naprapat Hanna Jansson. 


Under våren 2019 letade vi efter en passande lokal att driva klinik i och av en slump hittade vi lokalen på Kammakargatan 47. I början av juli samma år flyttade vi in och började totalrenovera hela lokalen själva med hjälp av Mats och Lena. 

Från att ha varit en stor entré, förådsutrymme och kök har vi förvandlat loaklen till en klinik med väntrum, tre behandlingsrum och personalutrymme. 


Kliniken är liten, men mycket genuin och har karaktär. Vi vill att alla som kommer till oss ska känna sig sedda, hörda och omhändertagna på bästa sett. 


Bilder på hemsidan är tagna av fotograf Evelina Carborn

Vår logga är designad och skapad av Feel Free annons & design AB. 

Vi bjuder på koffeinfritt kaffe i väntrummet. 


Det är bra att undvika koffein, nikotin och alkohol innan och direkt efter en behandling. 

Behandlingen påverkar nervsystemet och koffein, nikotin och alkohol ger ytterligare stimulering. Nervysytemet blir då överaktiverat. 


Du kan träna efter din behanlding som vanligt, eller lite lättare än vanligt - 

lyssna på kroppen och se hur du mår efteråt!

Slå dig ner i väntrummet och vänta tills vi ropar upp dig, vi har ingen reception för anmälan. Kom gärna 10 minuter innan tiden börjar. Meddela oss om du blir försenad till ditt besök. 


Efter en behandling är det normalt att känna sig frusen, varm, yr, få träningsvärk eller känna sig mörbultad. Ibland kan det uppstå blåmärken, oftast vid dry needling massage och pressur. Det är normalt och ingenting du ska oroa dig för.


Vi tar betalt inne i rummet efter din behandling och du kan betala med kort eller gärna med swish. Du kan även göra direktbetalning, delbetalning eller faktura via Klarna. Vi tar inte emot kontanter.
Stockholm City Rehab 

Kammakargatan 47

111 24 Stockholm 


info@stockholmcityrehab.se 

08- 750 91 00


org nr: 559204-3201

Org nr: 559204-3201