Medarbetare

Teamet 

Emelie Andersson 

Legitimerad Kiropraktor

Emelie är legitimerad kiropraktor sedan 2015 och har studerat på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Stockholm, utbildningen är under 4 år. För att bli legitimerad kiropraktor krävs 3 månaders sjukhuspraktik samt 9 månaders arbete under handledning av redan leg. kiropraktor. Emelie har tidigare arbetat på 2 kliniker i Stockholm, hon arbetar även med olika företag bl a Karolinska Institutet i Huddinge. 


Ridsport har varit en central del i Emelies liv, hon började med fälttävlan och övergick sedan till hoppning och dressyr. Intresset för träning växte då ridkarriären lades på hyllan och idag ägnar hon mycket tid till styrketräning och löpning. 


Emelie erbjuder behandlingar hos EM Kiropraktik. Boka din tid via Boka Dirket, telefon 08-122 083 60 eller info@emkiropraktik.se. Välkomna!

Hanna Marini 

Legitimerad Naprapat

Hanna har studerat på Naprapathögskolan i Stockholm, utbildningen är under 4 år. Hon tog examen 2014 och blev legitimerad naprapat 2015 efter 3 månaders sjukhuspraktik och 9 månaders arbete under legitimerad naprapat. Hanna har även dry needling steg 2 utbildning. Hon har tidigare arbetat på 2 olika kliniker i Stockholm och även arbetat på företag med friskvård, både under och efter utbildningen. 


Träning är en stor del av Hannas liv och en sport som ligger extra varmt om hjärtat är konståkning, vilket hon själv utövade i 13 år. Efter tiden som aktiv åkare arbetade hon som coach med steg 2B utbildning. 


Hanna arbetar även extra på Södermalm terapicenter & Tullinge Hälsokälla. 


Margrét Prebensdóttir 

Legitimerad Kiropraktor 

Margrét är utbildad kiropraktor vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Stockholm och legitimerad av Socialstyrelsen. Hon har gått vidare utbildning inom idrottsmedicin, rehab och kinesiology.


Margrét har alltid varit intresserad av träning och hälsa och tränade själv konståkning och dans i över 10år. Hon har en stor erfarenhet inom olika idrotter både som tränare och kiropraktor och ​nu senaste åren har hon t.ex. jobbat med isländska hockeylandslaget och AIK j20 hockeylaget. 

Margrét tycker om att hjälpa människor att hitta rätt väg till bättre hälsa och använder kiropraktik, stretch och träning i sin behandling.


Hon driver också eget i Sollentuna utöver arbetet på Stockholm City Rehab.