Friskvård


MASSAGE 


   


Några goda effekter av en massagebehandling:


Reducerar smärta från muskulaturen.  

Positiv hormonstimulans av våran behagliga ”lugn och ro” del av nervsystemet, varpå effekten kan bli: negativa stresskänslor minskar, sömnkvalitén och koncentrationsförmågan ökar.

Blodcirkulationen ökar.


Gravidmassage

 

För dig som har ont i ryggen, höfterna och nacken till exempel, eller bara behöver en avslappnande behandling. Vi använder oss av en graviddyna, speciellt utformad och framtagen för massagebehandlingar, där du som gravid kan ligga avlastat och avslappnat på mage. Ligga på sidan går självklart bra det också. Det är viktigt att du tar hand om din egen kropp under graviditeten. Ländryggen är ett område som vanligtvis blir belastat då magen växer och hormonfrisättningen ökar. Idrottsmassage 


För dig som idrottar och behöver snabbare återhämtning, underhållning eller pre/rehab.

Vi fokuserar på vad du behöver hjälp med.


Idrottsmassage med varma stenar


En klassisk idrottsmassage/svensk massage där massageterapeuten masserar igenom muskulaturen med varma lavastenar och med klassiska massagegrepp med händerna. En djupgående och avslappnande behandling, perfekt om du är trött i musklerna, har träningsvärk, är frusen eller bara behöver extra avslappning. Behandlingen anpassas efter dina behov och önskemål.

Klassisk svensk massage


Avslappnande behandling för spänd och stressad muskulatur. Ökar cirkulationen och verkar stress dämpande.


Perfekt för dig som är dtressad, har huvudvärk eller enbart måste stänga ute citypulsen och koppla av. 


Vi samarbetar med: